Education: A Golden Age

“The education sector’s structure and policies will change more in the next 3 years than they changed in the last 2,500 years”

Ideologi og fakta

125px-flag_of_norwaysvg.png

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=194020

“Høyresidas markedsløsninger gir ikke mer kvalitet og likeverd i skolen. Både privatisering, rangering, stykkprisfinansiering og økt konkurranse fører til større sosiale forskjeller og dårligere resultater. Vi må få fram verdiforskjellene mellom oss og de andre, sier Henriksen.”

Faktum: det har allerede i 30 år vært godt kjent at fravær av valg og konkurranse fører til dårlige resultater og til at elever med foreldre med få ressurser kommer kronisk dårligst ut.  En hel generasjon er gått tapt.

Så lenge Ap/AUF og SV/SUF argumenterer ideologisk og ikke basert på fakta og bruker stadig mer penger med stadig mindre offentlige resultatdata å vise til vil Høyre og FrP med rettferdighet dominere utdanningspolitikken i Norge.  Vi oppfordrer Ap/SV til å følge eksempelet til Democratic Party i USA og gå sine utdanningsretningslinje-synspunkter etter i sømmene, fundamentalt, basert på faktiske erfaringer de siste ~35 årene.

Advertisements

2008/07/15 - Posted by | Policy

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: